Categoria CE   Această categorie are referire doar la ansamblul de vehicule constând dintr-un vehicul trăgător din categoria C și o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală autorizată este mai mare de 750 Kg. Ea se poate urma de cei care au categoria C sau cei care au terminat pregătirea pentru categoria C. Cursul pentru obținerea permisului auto categoria CE are o durată de 2 saptamani, timp în care cursantul efectuează 10 ore de pregătire teoretică și 10 ore de pregătire practică. Pregătirea teoretică o precede pe cea practică. Tariful pentru înscrierea la categoria CE este de 800 RON, iar pentru înscrierea la categoriile C+CE este de 1900 RON (633 RON x 3 rate)Plata se poate face și în 3 rate. Prima rată se platește la inscriere urmând ca celelalte rate să se plătească la maxim o lună între ele.

   Condiții pentru înscriere la Scoala de Soferi Tg. Mures:
      1. Vârsta de minim 21 ani fără trei luni;
      2. Să fiți în posesia unui permis de conducere cu categoriile B şi C;
      3. Să fiți apt din punct de vedere medical şi psihologic;
      4. Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracţiunile prevăzute la art. 24, alin. 6 din OUG, Nr. 195/2002, cu excepţia cazurilor când a intervenit una din situaţiile prevăzute la art. 116 din alin. 1 din OUG,  Nr.195/2002.

La înscrierea la Scoala de Soferi Targu Mures este necesară achitarea cel puţin a primei rate și prezentarea cărții de identitate!