Categoria A1Motocicleta - Scoala de Soferi Targu Mures

   Motocicletă cu cilindrul de maxim 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW și cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg sau triciclu cu motor de până la maxim 15 kW. Cursul are o durată de 3 săptămâni atunci când cursantul posedă permis de conducere categoria AM cu o vechime minimă de 2 ani, timp în care efectuează 24 ore de pregătire teoretică și 10 ore de pregătire practică (poligon și traseu). Pregătirea practică are loc după cea teoretică. Tariful pentru categoria A1 este de 890 RON. Plata se poate face și în 3 rate. Prima rată se plătește la înregistrarea la Scoala de Soferi Mures urmând ca celelalte rate să se plătească la maxim o lună între ele.

   Condiții pentru înscriere la Scoala de Soferi Tg. Mures:
      1. Vârsta de minim 16 ani fără trei luni;
      2. Să fiți apt din punct de vedere medical şi psihologic;
      3. Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracţiunile prevăzute la art. 24, alin. 6 din OUG, Nr. 195/2002, cu excepţia cazurilor când a intervenit una din situaţiile prevăzute la art. 116 din alin. 1 din OUG,  Nr.195/2002.

La înscrierea la Scoala de Soferi Targu Mures este necesară achitarea cel puţin a primei rate și prezentarea cărții de identitate!